Από το 1996 η Δώρα μαγειρεύει για τους Κερκυραίους και τους επισκέπτες της Κέρκυρας, αυθεντικά κερκυραϊκά πιάτα με φρέσκο ψάρι, θαλασσινά και λαχταριστούς μεζέδες. Από τη στιγμή που βγαίνουν τα ψάρια και τα θαλασσινά από τη θάλασσα, ως την ώρα που κάθε πιάτο φτάνει στο τραπέζι σας, η Δώρα φροντίζει για το καλύτερο.
Στην κουζίνα της, κάθε τι έχει ξεχωριστή αξία, από το ψιλό ψαράκι για τηγάνι έως την εκλεκτή αστακομακαρονάδα. Η φρεσκάδα, η ποιότητα και η εποχικότητα αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας κάθε πιάτου και της εμπιστοσύνης των ντόπιων και των επισκεπτών στην Ψαροταβέρνα Δώρα. Σε αυτά προστίθεται η εντοπιότητα και η σωστή παρασκευή των υλικών ώστε να διατηρούν τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση τους σε κάθε μπουκιά!
Σχόλια και στιγμές από φίλους που μας επισκέφθηκαν